Mondd el a magadét!

 

A megrendelés felvétel, előzetes megbeszélések, ismerkedő email-ek során fontos, hogy minél jobban meg tudjuk egymást érteni. Jó, ha használod a folyamatos frissülés alatt álló „Ágymester szótárat”, de egyáltalán nem várjuk el, hogy az általunk használt fogalmakkal jól bánj, nem várjuk el, hogy a mi nyelvünkön mondd el az igényeidet. Sokkal inkább a sajátodén! Az a legjobb, ha a lehető legegyszerűbben mondod el az igényedet, a saját szavaiddal. Például: „Azt szeretném, ha a matracom teteje hatvan centire lenne a földtől, hogy minél könnyebben ki tudjak kelni az ágyból. „ Vagy: azt szeretném, ha az ágykeretünk plusz megerősítéseket kapna!”

Minél kevesebb kerülő mondat és minél őszintébb, egyenesebb mondatok megkönnyítik a mi munkánkat és nagyon fontosak azért is, hogy olyan ágyat kapjatok tőlünk, amilyenre valóban szükségeket van.

 

 

A megrendelés felvételekor, az előzetes megbeszélések, ismerkedő e-mailek váltása során fontos, hogy jól megértsük egymást. Természetesen nem várjuk el, hogy használd a szakkifejezéseket, sokkal jobb, ha a saját szavaiddal, minél egyszerűbben mondod el nekünk, hogy mit szeretnél. Ebben segítségedre  lehet az „Ágymester szótár" menüpontunk. Fontosnak tartjuk a vevőinkkel való hatékony kommunikációt, ezért vagyunk elérhetők telefonon, de nem okoz gondot az e-mail-ben való kommunikáció sem.

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés