Miért velünk készíttess gyerekágyat?


Aki a weboldal tartalmát eddig a pontig átolvasta, az már láthatja, hogy a gyerekágyak területén nyújtott megoldásaink elég sokrétűek. Többféle ágykeret, kiegészítőik, sok szín, egyedi kivitelek, rugalmas szolgáltatások, speciális gyerekmatracok.

Azonban ahogy az ördög a részletekben, úgy a ti elégedettségetek is a részleteken múlik. Azt érzem nagyon sokszor, hogy azért (is) választotok bennünket, mert tudatosan figyelünk minden olyan részletre, ami nektek fontos. Apróságok, de mégis. Ívek, távolságok, formák, lekerekítések, fiókhúzók, színek, arányok, gömbölyítések, és még sok részlet a formák terén. Időben telefonálás, előre szólás, csengetés helyett telefonálás, az ország legtávolabbi pontjába eljutás, szállítás és összeszerelés, felcipelés, gyors kommunikáció, nyitottság a szolgáltatások terén.

 

 

 

 

Nyitottak vagyunk minden reális igényre. Nyitottak a kommunikációs csatornáink is. Vevőkörünk azoktól indul, akik már egy kicsit is igényeset keresnek a gyermekük számára és azokig terjed, akik a legmagasabb minőségi paramétereket keresik. Az egyszerű és az összetett megrendelésekkel is szívesen foglalkozunk. Ha elrontunk valamit kijavítjuk és tanulunk belőle. Folyamatosan javulni akarunk, fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat. Téged is várunk vásárlónk közé!


 

 

Gyere hozzánk, ha fontos, hogy a legapróbb részletig pontosan azt kapd, amit szeretnél, ha nem akarsz fölösleges köröket futni, ha szereted a gyors és hatékony ügyintézést, ha igényled a rugalmas, egyénre szabott szolgáltatásokat, ha fontos az, hogy jó minőséget kapj a pénzedért. Ha mindezek szükségesek ahhoz, hogy elégedett legyél, akkor jó helyen jársz!


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés