Az Ágymester Manufaktúra weboldalain nem lehet hírlevélre feliratkozni. Mi nem szeretnénk senkit sem akciókkal és egyéb gondjainkkal terhelni, annak semmi értelme nincsen.

 

Mi kizárólag a valóságos igényekről szóló érdemi kommunikációban vagyunk érdekeltek. Szeretünk reális képet adni a tudásunkról, ebben sem kishitűek sem álszerények nem vagyunk. A leginkább nyitottak azonban a kritikára, a javító fejlesztő gondolatokra vagyunk. Bárkinek ilyen gondolata terem ágykeretek, matracok, és hozzájuk kapcsolódó kiegészítőik kapcsán kérjük, hogy azt feltétlenül ossza meg velünk email-en, telefonon vagy akár személyesen is!

 

De akkor térjünk vissza arra, hogy ha már megtaláltál bennünket, hogy maradhatunk kapcsolatban?

 

Nos, aki kapcsolatban szeretne velünk maradni, például szívesen látná, hogy milyen ágykereteket készítünk másoknak, de a saját ágyát csak később szeretné elkészíttetni velünk annak azt javasoljuk, hogy kövessen bennünket a facebook-on! Ezt erre a linkre kattintva teheti meg: http://www.facebook.com/agymestermanufaktura


 

Klikkelj a „tetszik” feliratú gombra és máris látni fogod, hogy napról napra, hétről hétre mit alkotunk. Azután, ha elérkezik az idő, hogy számodra is készüljön egy szép ágyikó, akkor keress meg bennünket!

 

Érdemes várni az ideális pillanatra, de addig is maradj mellettünk, nézd meg, hogy milyen ágykeret készül másnak, miért jó és szép az, tedd hozzá a véleményed, és írd meg nekünk! Ezzel segíted a munkánkat, erősíted a hazai ipart! Köszönjük a segítségedet!

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés