Kinek gyártjuk gyerekágyainkat?

 

Vállalkozásunk középpontjában évtizedek óta a vevők és igényeik állnak. Azt készítjük, amire igény van, az fontos nekünk, ami nektek, minden részlet úgy készül el, ahogy vevőink számára megfelelő. Vevőink megrendelései, igényei és elvárásai miatt működik másképp az Ágymester Manufaktúra az idehaza megszokottól. Kínálatunkat, szolgáltatásainkat és kommunikációnkat igyekszünk folyamatosan a vevői igényeknek megfelelően alakítani, javítani.

 

 

De mégis, kik a mi vevőink

 

·         Azok, akiknek nemcsak a gyerekágy ára fontos. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fontos a jó ár érték arány, mert ez mindenkinek fontos, nekünk is. Igyekszünk ezt minden esetben szem előtt tartani. Több termékünk ára igen kedvező, kategóriájukban a legalacsonyabbak a piacon.

 

·         Azok, akiknek valami személyes, egyedi megoldásra van szükségük.Egy apró részlet, több apró részlet vagy valamilyen saját elképzelés megvalósítása. Nagyon sok egyedi méretet és formát készítünk. Nyitottak vagyunk minden személyes igényre, elképzelésre és sikerrel meg is valósítjuk őket. Nagyon sok termékünket alakították az ilyen vevői igények. Ilyenek például a fiókos ágyneműtartó rendszerek, a vendégágyak, a megfelelő leesésgátlók, a speciális matracok és matracvédők.

 

·         Hozzánk jönnek, akiknek fontos, hogy az igényeihez alakított szolgáltatásokat kapjon. Hogy késő délután vigyük oda, hogy szereljük is össze, hogy fúrjuk bele, hogy erősítsük meg, hogy vigyük el a régit, hogy ne csengessünk, hanem telefonáljunk, mert alszik a gyerek, és még sorolhatnám. Mi megcsináljuk. Nyitottak vagyunk a szolgáltatások részleteire, mondjátok el nekünk, hogy számotokra milyen részlet fontos!

 

·         A mi vevőnk vagy, ha fontos az időd. Nincs időd regisztrálgatni, előleget utalni, postást várni. Ha szeretnéd gyorsan, körülményeskedés nélkül, de sikeresen elintézni a dolgokat, normálisan, gyorsan, egy telefonnal, egy e-maillel. Ezt mi is így gondoljuk, így is csináljuk.

 

Várunk téged, ha a hazai kínálathoz képest lényegesen magasabb minőséget keresel! Gyerekágyat keményfából, felnőtt ágykeretet fa különlegességekből, extra minőségű gyerekmatracot, különleges felületkezelést. Sok száz olyan gyerekágyat készítettünk az elmúlt években, amelyek az előző sorok szellemében készültek. Nagyon foglalkoztat bennünket minden a prémium minőségre vonatkozó igény és megrendelés, rövidtávon kihívásnak, hosszú távon célnak tekintjük őket

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés