Milyen egy jó gyerekmatrac?

 

Egy jó gyerekmatrac egészséges, kényelmes, jól szellőzik, huzata mosható, bírja a strapát, ideális a használója számára. Alkalmanként Apát és Anyát is elbírja.

Az elmúlt években speciális gyerekmatrac kínálatot hoztunk létre. Ezeket a matracokat mi gyártjuk. Minőségi, nagy sűrűségű, tartós alapanyagokból.

 

Megújult honlapunk: gyerekmatracok.hu

 

Hasznos tanácsaink, értékes információk a gyerekmatracok területén:

 

 

Gyerekmatracok és korszakaik

 

2-4 év

A leggyakrabban kókusz matrachoz szoktak a gyerekek a bébiágyban. Tapasztalataink szerint innen két irány lehetséges. A nagyobbik halmaz, aki jól aludt kókusz matracon. Nekik mindenféleképpen tiszta kókusz vagy egyik felületén erős kókusz vázat tartalmazó matracot érdemes venni. A kettő-négy évesek kis súlya sem indokolja még, hogy puhább felületen aludjanak, a kókusz ebben a korban ideális, de főleg praktikus.

Előfordul, ez az esetek kisebbik, de messze nem elhanyagolható része, hogy a gyerek nem alszik jól a kókusz matracon. Ezt, amikor már beszélni tud valahogy értésre adja, szívesebben alszik a szülők puhább ágyában stb. nekik már két évesen a puhább gyerekmatracaink közül érdemes választani.

Ha nagyon ugrálás, nyúzós használat vár a gyerekmatracra, akkor az extra terhelést bíró, megerősített táskarugós matracunkat ajánljuk!

A higiéniai problémákat pedig matracvédőkkel megpróbálni megelőzni.

 

 

4-10 év

Ebben a korban már jelentős a gyerekek súly gyarapodása. Ezért indokolt a kókusznál puhább felülettel rendelkező gyerekmatrac vásárlása. A kókusz jó tartást ad, ezért elég sok gyerekmatracunknak része, leginkább a matrac magjában.

A kókuszon kívül használt alapanyagaink a matrachab, a hideghab, a táskarugó, memory hab és a latex. A matrachab olcsó és egyszerű, a hideghab és memory hab modern, a latex természetes. A matrac kínálatunkat is így alakítottuk. Vannak egyszerű és jó árú matracaink, modern alapanyagokból készülő kiváló matracok és prémium kategóriások a legjobbat keresőknek.  Az ágyát nyugodtabban használó gyerkőcöknek a kókusz vázú gyerekmatracokat ajánljuk, az ugráló, matracukat nyúzó gyerekek számára extra erős táskarugós matracokat kínálunk.

 

  

10-20 év

Egyértelműen fiatal felnőtt kategória. A 90x200-as matracaink akár felnőttet i skiszolgálnak, masszív, kényelmes darabok.

 

 

 

Gyerekmatracok és praktikus szempontjaik

 

 

Ortopédia

 

Minden a honlapjainkon kínált gyerekmatrac gyerekek számára kényelmes és egészséges. A legegyszerűbb hab alapanyagok is rugalmasak és nagy sűrűségűek. Mindig azt ajánljuk, hogy olyan matracot vegyünk gyermekünk számára, amelyben szívesen alszik. Elég fontos területe a gyerekek életének az alvásuk, nem olcsót és nem drágát, hanem számára ideálisat érdemes választani.

 

 

Higiénia

 

Nagyon fontos területe a gyerekmatrac választásnak, mert a gyerkőcök általában sokat verejtékeznek, gyakrabban betegek, kisebb vagy nagyobb baleseteket okoznak. Ezeket a szempontokat kevésbé a matracon belül, inkább a a matracon kívül lehet megoldani. Nézzük sorjában. A kókusz jól szellőzik, könnyen tisztítható, ezért ideális alapanyag gyerekmatracokhoz. A hab alapanyagok ugyanakkor kényesek ebből a szempontból, mert lassan száradnak ki. Különösen a latex. A matrachab kiszellőzik, csak lassan, a hideghab jól szellőzik cellaszerkezete miatt, ráadásul egy olyan változatát is alkalmazzuk, amely egy antibakteriális adalékanyagot tartalmaz.

 

 

Huzatok és ami azokon túl van

 

A matrac higiéniája elsősorban nem a matrac test alapanyagain keresztül tudjuk megvalósítani, sokkal inkább a matractestet körülvevő anyagok által. Gyerekmatracainkat egyféle huzattal kínáljuk. Ez egy hatvan százalék mérettartó pamutot és negyven százalék főzhető poliésztert (műszálat) tartalmazó steppelt, strapabíró, lezippzározható, könnyen visszahúzható, mert a matracmagjára belső huzatot teszünk!! A huzat negyven fokon mosható, szárítógépben szárítható.

Ha még fokozottabban akar egy szülő figyelni a matrac higiéniájára, akkor vásárolhat az általunk kínált gyerekmatracokhoz matracvédőket! Három típust gyártatunk.  Lásd őket itt: Matracvédők 

 

Matractest, matrachuzat, matracvédő, lepedő

 

Így néznek ki a rétegek egymáson. Létezik a matractest, ami kókuszból, hideghabból, matrachabból vagy latexből készül, ezt körbeveszi egy belső huzat, erre kerül a matrachuzat, ami lezippzározható és negyven  fokon mosható. Erre vásárolhatunk egy matracvédőt, majd erre lepedőt.

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés