Mese  gyerekágy 90x200cm-es matracméretben

Egyéb méretek: 80x160cm, 80x180cm

 

Árinformációk első leesésgátló nélkül: 

Natur olajozott, viaszolt: 137 000 Ft

Pácolt lakkozott: 149 000 Ft

Natúr lakkozott: 142 000 Ft

Fedett fehér bükkfa: 181 000 Ft

    

 


 

 


 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy maroknyi lelkes ember, akik az Óperenciás tengeren is túl, Gyálon, egy takaros kis műhelyben ágyakat készítettek. Sokat dolgoztak, hogy gyönyörű ágyak készüljenek, olyanok, aminek igazán örülnek a gyerekek. Így születtek a szebbnél szebb ágyak, de nehezen találtak nekik való neveket. Ahogy tanakodtak, egyszer csak megszólalt a legkisebb: „A meséket minden gyerek szereti, legyen az ágy neve Mese!” Így született a „Mese” ágy, melynek díszei a szívformára emlékeztető íves ágyvégek. Ezt az ágyat különleges formájú levehető leesés gátlóval készítjük, külön rendelhető hozzá bármelyik típusú ágyneműtartónk is. Egy ilyen ágyban még az esti mese is jobban hangzik!

 

Alapvetően gyerekeknek készült, de az ágydeszkák lecsavarozása után akár anyu is használhatja az ágyat. Maximális terhelhetősége 100 kg!

Garancia a fa alkatrészekre: egy év.

Gyártási idő kb. 5-6 hét.

Megrendeléshez elég egy email telefonnal, házhoz szállítás esetén egy címmel, címleírással.

 

A Mese gyerekágyat natúr olajozott, lakkozott, színes olajjal kezelt, lazúrus és festett felülettel is rendelheted! A színeket, színmintákat a felületkezelésről szóló menüpontban tudod megnézni.

 

A Mese gyerekágy alapvetően fenyőfából készül, de egyedi kívánságra más fából is elkészítjük.

 

Kapcsolódó termékek:

Bonita 180cm    


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés