Beépített ágyneműtartók

Rövid leírás: Pormentes és hasznos darabok

Kulcsszavak: ágyneműtartó fiók, alágurítós ágyneműtartó

Árinformáció: 68.000 Ft és 88.000 Ft között

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 

 

 


Igényes és hasznos ágyneműtartó megoldás, egyszerűen és nagyon tartósan kivitelezve. Ti követeltétek ki körülbelül öt éve.

A lényege, hogy a fiókokat egy fa váz veszi körbe. Alul eltolja a földtől, azaz a fiók nem a földön gurul, hanem a fa kereten. Fa keret teszi felül is erőssé. Mindkét oldalról és hátulról is zárt. Mindezek következtében a gyakorlatban szinte tökéletesen pormentes. A fiókok alap esetben fán csúsznak,ezért fél évente vastagon be kell szappanozni és kényelmesen használhatók. Ezen felül a fiókok kérhetők fémsínes változatban is, ez némi felárat jelent.

Tiszta magasságuk belül 16 cm, mélységük 68 cm. Három méretben sorozat gyártottak: a 80x160-as ágyakhoz, a 90x200-as ágyakhoz és készítünk 180-as ágyakhoz is, mert az is egy jól fogyó méret! Fiókhúzót választhatsz hozzá tetszés szerint. Fenéklemezük furnér, alulról megerősítve. Azt még kibírják, ha egy gyerek beleáll, ha ugrál, azt már nem biztos!

 

Áraik:

                                Natur lakkozott        Pácolt lakkozott            Fedett festett bükkfa

160-as                        68.000 Ft                73.000 Ft                     78.000 Ft

180-as                        72.000 Ft                77.000 Ft                     83.000 Ft

200-as                        76.000 Ft                81.000 Ft                     88.000 Ft

 

A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!

Bármilyen fából elkészítjük ezeket a típusokat. Természetesen az ágykeret fa anyagához igazítjuk. Belső részeiket mindig fenyőfából készítjük és a front anyagához pácoljuk azért, hogy ne legyen feleslegesen nehéz.

 

A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!

Kapcsolódó termékek:

Ágyneműtartók    Ágyneműtartós vendégágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés