Bonitát mindkettőnknek!

Rövid leírás: A legkedvesebb formavilágú gyerekágyunk emeletes változata

Kulcsszavak: emeletes ágykeret, Bonita emeletes ágy, egyedi emeletes ágyak

Árinformáció: 190.000 Ft és 450.000 Ft között

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 

 


 

A legkedvesebb formavilágú gyerekágyunk emeletes változata. Fenyőből és tiszta tölgyből is készítettük már több alkalommal. Azért kedvelik, mert igazán szép. különleges, szeretetre méltó formája van.

A két ágyból toldók segítségével lesz emeletes ágy. A toldók segítségével 106 centiméterre nő a két ágy közötti távolság összeállított állapotban. Ez a távolság magasabb felnőttek számára is ideális. Persze nem ők fogják használni, ugyanakkor ők állnak fel az alsó ágyról, este, mesélés után.

 

A két ágy a toldóval összeszerelve 190 cm körüli magasságot ad ki. A felső ágyban a matrac várhatóan 155-160 cm körüli magasságban lesz.

 

Külön leesésgátlót készítettünk hozzá. A létrák, alsó fiókok a többi emeletes ágyunkkal közösek! Válaszd ki az ideális kombinációt és oszd meg velünk! Várjuk!

Várható elkészülési idő egy Bonita emeletes ágy esetén kb. 10-12 hét.

A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!

A Bonita emeletes ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. Érdemes utólag két szép és erős heverővé szétszedhető emeletes ágyat készíttettetni keményfából, mert azokat heverőként évtizedig használni tudják a gyerekek fiatal felnőttként.

 

A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!

Kapcsolódó termékek:

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés