Ha a tartósság a fontos

Rövid leírás: Nem fenyőfa alapanyagú gyerek ágykeretek


Árinformáció: 100.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


 

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezen az oldalon azokat a gyerek ágykereteket gyűjtöttük össze, amelyek nem fenyőfából, hanem félkemény vagy kemény fa fajtákból készítettetek.

A fenyőfa ágykereteink is erősek és évtizedekig fogják szolgálni kis használójukat. masszívak szerkezetileg, mi az anyagot nem sajnáljuk egyik ágyunkból sem. A legtöbben azért választanak „nem fenyő” alapanyagot, mert megtapasztalták már a puha fa felületek sérülékenységét. Ez leginkább akkor tűnik fel, ha a kis használó nem vigyáz az ágyára.

Választanak „nemfenyő” alapanyagot akkor is, ha a meglevő bútorokat egyszerűbb a természetes megfelelőjükkel párosítani. Például a juharfa dekor gyerek bútorokhoz juharfa ágyat készíttetnek.

Sokan keresnek bennünket olyanok is, akik alapanyagokban a legjobb minőséget, a legmagasabb értéket keresik és szívesen készíttetnek gyermekük számára olyan ágyat, amely gyakorlatilag egész életükben tudja szolgálni őket.

Mi mindenkit bátorítani szeretnénk, aki „nemfenyő” gyerekágyat keres, ilyet készíttetne. Nagy odafigyeléssel, a ti szempontjaitokra, vastag, erős keresztmetszetekkel készítjük el őket.

A kiválasztás folyamatáról részletesen tudsz olvasni az előző egyedi ágy kategóriák leírásában!


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Speciális gyerekágyak    Fehér gyerekágyak    Különlegesen szép gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés