Vendégágyas gyerekágyak


Rövid leírás:
Ágyneműtartójukban plusz fekhelyet rejtő gyerekágyak galériája


Árinformáció:
60.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

 

 

 

 {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezen az oldalon olyan egyedi ágykereteket láthatsz, amelyek alja plusz fekhelyet rejt. Egyszerű sorozat gyártott ágykeretünk alá készíttethetsz ilyen megoldást, de összetett egyedi gyerekágyunk is készült már vendégágyas kivitelben.

 

Bármelyik és bármilyen ágykeretünket el tudjuk készíteni vendégágyas kivitelben. Mikor van szükség vendégágyra? Ez a típus leginkább alkalmankénti alvásra jó, leginkább barátnőknek, pajtiknak, néha anyunak és a mamának, uncsitesóknak.

 

Ágyneműtartós (elpakolós felülettel rendelkező) és nem ágyneműtartós (csak a matracot hordozó) kivitelben készítjük. ha egy tíz centi magas matracot akarunk elrejteni az ágy alatt, akkor még tíz centis nettó magasságú ágyneműtartónk marad abban az esetben, ha az ágy alatti helyet a szabványos huszonötről körülbelül gyenge harmincra növeljük. Ha a harmincat tovább emeljük, akkor az ágy alatti beépítés még kényelmesebb lehet. Ez persze növeli a fenti matrac magasságát a földtől, de nem veszélyesen.

 

Azt fontos tudni még, hogy a felső ágykeret fizikai paraméterei miatt az alsó vendégágy matraca általában pár centivel rövidebb, néggyel, öttel.

 

Ha van kérdésed, tedd fel. Innentől kezdve az ágykeret kiválasztásának menete a szokásos.Erről az előző három egyedi kategória alatt információt találhatsz!


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


Az ágyneműtartós ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fiókos gyerekágyak    Fiókos ifjúsági ágyak    Különlegesen szép gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés