Fiókos gyerekágyak


Rövid leírás: Fiókos gyerekágyak galériája

Árinformáció: 90.000 Ft-tól 200.000 Ft-ig

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

 

 


 {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezen az oldalon olyan egyedi ágykereteket láthatsz, amelyet három-öt éves korukban kaptak a csemeték. Várhatóan tíz éves korukig fogják használni, ha addig nem örökli azt a kis tesó.

 

Teljesen egyedi kiviteleket láthatsz több fajta fából, sok színben, vagy valamelyik széria ágykeretünk átalakított verzióját. Jól látható a képeken, hogy mennyire mutatós akár egy egyszerű forma is pácolt kivitelben.

 

Mik a lépések, ha eldőlt, hogy valamennyire egyedi ágykeretet szeretnél a még csak kettő, három, négy éves gyerekednek?

 

Először gondold végig az ideális matracméretet. A széria matracméretek a 80x160-as és a 90x200-as. De nálunk készülhet gyakorlatilag bármilyen matracméret. Sokszor ebben a korban 80x180-as, vagy még extrémebb 100,110,120 x 160, 170, 180-as matracméretű ágyak készülnek.

Második lépésként gondold át, hogy milyen formát szeretnél? Mi a fontos a formában? Az, hogy egyenes legyen, az, hogy hullámos legyen, az, hogy alacsony legyen, az hogy pont összefusson stb.

Nézd meg, hogy nem készítünk-e egy ilyen vagy az elképzeléseidhez jól passzoló sorozat gyártott formát! Ha azt választod, vagy egy sorozat gyártott átalakított változatát, akkor valamennyit tudsz spórolni is. Ha nem tálalsz a széria formák között megfelelő formát, akkor egyedi kivitelre kell tőlünk árat kérjél. Várhatóan ennek az ára sem lesz veszélyes, de szinte biztosan magasabb, mint egy széria ágy ára.

Negyedik lépésként gondold végig a leesésgátlókat. A leesésgátló kiválasztását befolyásolja az, hogy alszik a gyerkőc, másrészt a te elvárásaid: nyitott leesésgátlókat szeretnél, zártat, hogy ne essenek ki az ágyból a plüss állatok, magasat, alacsonyat, egyoldalasat, kétoldalasat vagy bármi mást, amit jónak gondolsz.

Ha megvan a leesésgátló ugorjunk az ágy alá! Szeretnéd-e kihasználni az ágy alatti helyet? Ha igen, mi a fontos? legyen egyszerű és olcsó (alágurítós leesésgátló), stílusos (gurulós hajós bőröndök), pormentes, de még jó árú (kétfiókos ágyneműtartó rendszer), pormentes, de személyre szóló (egyedi fiókrendszer az igényeidnek megfelelően), sokat alszanak ott a pajtik, nagyi vagy anyu (vendégágyas ágyneműtartó).

Ehhez válassz neked tetsző fiókhúzót.

Válassz színt. meghagyhatod a fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.

Válassz faanyagot! A puhafák a legolcsóbbak, a keményfák drágábbak. Nagyon fontos kihangsúlyoznunk, hogy egyedi formák és megoldások elkészítése esetén egy ágy költségvetésében a legnagyobb tétel az élő munka ára! Ezért sokszor nincs akkora különbség egy egyedi formájú ágy fenyőfából vagy tölgyfából történő kivitelezése során, csak harminc,negyven, ötven ezer forint! A faanyagokról találsz részletes információt a honlapon!

Utolsó sorban választhatsz dekorációt: kivágott szívecskét, festett ábrát (mesefigurát, virágot).

 

Amikor ezt végiggondoltad oszd meg velünk emailen, telefonon vagy személyesen (ebben az esetben időpont egyeztetést kérünk). Körülbelüli árakat a széria ágyak árai alapján kalkulálni tudsz, de mi szinte azonnal tudunk adni megközelítő árat és elkészítési időt. ( Érdemes letölteni a gyerekágyak katalógusát, ha ezt eddig nem tetted meg, innen meg tudod. Találsz árakat az egyedi ágyakra vonatkozóan is a honlapon)

 

Egy egyedi ágykeret várhatóan hat-nyolc hét alatt készül el!


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


 Az egyedi ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fiókos ifjúsági ágyak    Vendégágyas gyerekágyak    Nem fenyőfa gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés