Fehér gyerekágyak galériája

Rövid leírás: festett egyedi vagy módosított gyerekágyak galériája


Árinformáció: 50.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig

Pontos árakról érdeklődjön email-ben!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

 

{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezen az oldalon a festett fehér felületű gyerekágyainkból láthatsz jó pár darabot. Teljesen egyedi kivitelek, vagy valamelyik széria ágykeretünk átalakított verziói fehér színben. Jól látható a képeken, hogy mennyire mutatós akár egy egyszerű forma is festett kivitelben.

 

Mik a lépések, ha eldőlt, hogy festett (általában fehér) ágykeretet szeretnél, és várhatóan egyedi formai igényeid is lesznek?

 

Először gondold végig az ideális matracméretet. A széria matracméretek a 80x160-as és a 90x200-as. De nálunk készülhet gyakorlatilag bármilyen matracméret.

Második lépésként gondold át, hogy milyen formát szeretnél? Mi a fontos a formában? Az, hogy egyenes legyen, az, hogy hullámos legyen, az, hogy alacsony legyen, az hogy pont összefusson stb.

Nézd meg, hogy nem készítünk-e egy ilyen vagy az elképzeléseidhez jól passzoló sorozat gyártott formát! Ha azt választod, vagy egy sorozat gyártott átalakított változatát, akkor valamennyit tudsz spórolni is. Ha nem tálalsz a széria formák között megfelelő formát, akkor egyedi kivitelre kell tőlünk árat kérjél. Várhatóan ennek az ára sem lesz veszélyes, de szinte biztosan magasabb, mint egy széria ágy ára.

Negyedik lépésként gondold végig a leesésgátlókat. A leesésgátló kiválasztását befolyásolja az, hogy alszik a gyerkőc, másrészt a te elvárásaid: nyitott leesésgátlókat szeretnél, zártat, hogy ne essenek ki az ágyból a plüss állatok, magasat, alacsonyat, egyoldalasat, kétoldalasat vagy bármi mást, amit jónak gondolsz.

Ha megvan a leesésgátló ugorjunk az ágy alá! Szeretnéd-e kihasználni az ágy alatti helyet? Ha igen, mi a fontos? legyen egyszerű és olcsó (alágurítós leesésgátló), stílusos (gurulós hajós bőröndök), pormentes, de még jó árú (kétfiókos ágyneműtartó rendszer), pormentes, de személyre szóló (egyedi fiókrendszer az igényeidnek megfelelően), sokat alszanak ott a pajtik, nagyi vagy anyu (vendégágyas ágyneműtartó).

Ehhez válassz neked tetsző fiókhúzót.

Válassz színt. Jelen esetben ez a fehér, de annak is sok változatát tudjuk: öreg fehér, tört fehér, antikolt fehér, patinázott fehér, koptatott fehér. Válaszd ki, hogy a fehér alapot milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.

Válassz faanyagot! A puhafák a legolcsóbbak, a keményfák drágábbak. Nagyon fontos kihangsúlyoznunk, hogy egyedi formák és megoldások elkészítése esetén egy ágy költségvetésében a legnagyobb tétel az élő munka ára! Ezért sokszor nincs akkora különbség egy egyedi formájú ágy fenyőfából vagy tölgyfából történő kivitelezése során, csak harrminc,negyven,ötven ezer forint! A faanyagokról találsz részletes információt a honlapon!

Utolsó sorban választhatsz dekorációt: kivágott szívecskét, festett ábrát (mesefigurát, virágot).

 

Amikor ezt végiggondoltad oszd meg velünk emailen, telefonon vagy személyesen (ebben az esetben időpont egyeztetést kérünk). Körülbelüli árakat a széria ágyak árai alapján kalkulálni tudsz, de mi szinte azonnal tudunk adni megközelítő árat és elkészítési időt. ( Érdemes letölteni a gyerekágyak katalógusát, ha ezt eddig nem tetted meg, innen meg tudod. Találsz árakat az egyedi ágyakra vonatkozóan is a honlapon)

 

Egy egyedi fehér festett ágykeret várhatóan hat-nyolc hét alatt elkészül!


{/tab}

{tab title=Szinek}


A fehér számos változatát el tudjuk készíteni: öreg fehér, tört fehér, antikolt fehér, patinázott fehér, koptatott fehér, lazúros fehér. A fehér felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!


{/tab}

{tab title=Anyagok}


Fedett festett ágykeretek alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fiókos gyerekágyak    Különlegesen szép gyerekágyak    Nem fenyőfa gyerekágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés