Az Ágymester Manufaktúra Kft. megváltozott munkaképességű munkatársat keres online ügyfélszolgálati munkakörbe, teljes munkaidőben.
 
Feladatok:

- a cég értékesítéshez kapcsolódó online kommunikációjának menedzselése e-mailen és közösségi médiafelületeken.
- árajánlatok készítése
- egyéb adminisztrációs feladatok, adatbevitel
- napi hat vagy nyolc órában
 
Munkakör betöltésének feltételei:
 
- megváltozott munkaképesség
- középfokú végzettség
- ügyfélszolgálati munkához megfelelő készségek: kiváló kommunikációs készség szóban és írásban, ügyfél- és eredményorientált szemlélet, nyitottság, önállóság
- felhasználói szintű számítógépes ismeretek (levelezés, microsoft office, közösségi médiafelületek)  
- motiváltság, pozitív beállítottság

Munkavégzés helye: Gyál
 
Munkaviszony időtartama:határozatlan idejű
 
Fényképes magyar nyelvű önéletrajzokat várunk az alábbi elérhetőségre:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
 

Az élet változik, a gazdaság változik, ezért az Ágymester Manufaktúra Kft. vezetői nyitottan kezelik csapatuk létszámát. Fokozatosan, stabilan, de lassan, nagyon lassan bővülünk. A rosszul teljesítő kollégákat lecseréljük. Ezért folyamatosan várjuk azoknak az életrajzát és motivációs levelét, akik nálunk szeretnének dolgozni.

 

 

 

Kiket keresünk?

 

Végezettségüket tekintve asztalosokat és gépjárművezetői gyakorlattal rendelkezőket, kereskedelmi és belső kommunikációs munkában közreműködő asztalos vagy bútoripari tapasztalattal rendelkező ügyviteli munkatársakat.

 

Kiemelten keresünk most felület-előkészítés, felületkezelés területére asztalos végezettségű kollégát!  

 

 Olyan asztalosokat, akik gyakorlatuk nagy részét fával végezték, ismerik a fa kötéseket, a természetes anyag megmunkálását. Szeretik a szakmájukat, szeretnek dolgozni, alkotni, nyitottan és csapatban dolgozni, együttműködni.

 

 

Mit ajánlunk mi?

 

Hosszan tervezhető jövőt, fejlődést szakmailag, de leginkább a sikeres egyéni és csapat életstratégiák területén, családias hangulatot, jó kedvet, kiegyensúlyozott, biztos és kreatív munkavégzést.

 

 

Hova küldjétek és mit?

 

Először egy szakmai életrajzot.

Másrészt egy olyan motivációs levelet, amelyben leírjátok, hogy a szakma területén mit végeztek a legszívesebben, illetve a magánéletetek területén milyen céljaitok vannak 5-1o éves távlatban.

Harmadrészt referencia képeket azokról a munkákról, amelyekre büszkék vagytok.

Negyedrészt képet magatokról.

 

Ide küldjétek:

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  és biztonsági másolatot erre a címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mindenkit értesítünk. Folyamatosan nyitottak vagyunk az értékes munkatársakkal való együttműködésre. Ezért érdemes nekünk bármikor bemutatkozni emailben. Várjuk jelentkezéseiteket!

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés