Babatorna matrac

 

 
Árinformáció:
 
Natúr pamut huzattal: 14.990 ft.-
 
95 fokon mosható huzattal: 39.500 ft.-
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Gyógytornász szakemberekkel közösen fejlesztett, babatornához használható, igény szerint bővíthető mozgásfejlesztő tornamatrac középkemény kókuszfilc maggal, kellemes tapintású, nem rideg, nem csúszós huzattal.
 
A matrac mérete ideális manuálterápiás foglalkozáshoz és aktív mozgásfejlesztő gyakorlatok végzéséhez is. Anyaga megfelelően tömör, hogy stabil alátámasztási felületet adjon, ugyanakkor rugalmas is, hogy védje az ízületeket, tompítsa a talajreakciós erőt. Az oldalán lévő cipzárnak köszönhetően felülete tovább növelhető igény szerint, anélkül, hogy szétcsúsznának az egymáshoz toldott elemek.
 
Méret: 80×110 cm  (2 db matrac 160×110 cm)
 
Magassága huzattal: 3 cm
 

Összetétele: 2, 5 cm rétegelt kókusz (70kg/m3) A kókuszt vliesbe és pamut belső huzatba tesszük, hogy a külső huzat könnyen levehető legyen.

 

Tisztítása: Mindkét huzat lecipzározható. Az intézményi verziót 95 fokon mosható, illetve fertőtlenítővel áttörölhető huzattal készítjük. Otthoni használatra 100% natúr pamut huzattal készül, amely 40 fokon mosható. A matractest szeles, napos időben könnyen megszárad.

 

Próbafekvés: A matrac megtekinthető a gyáli bemutatótermünkben.

 

Gyártási ideje: kb. 1 hét.

 

Garancia: a matractestre 2 év, a huzatra 1 év.

 
 
 

©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés