Beépített ágyneműtartók

Rövid leírás: Pormentes és hasznos darabok

Kulcsszavak: ágyneműtartó fiók, alágurítós ágyneműtartó

Árinformáció: 74.000 Ft és 96.000 Ft között

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 

 

 


Igényes és hasznos ágyneműtartó megoldás, egyszerűen és nagyon tartósan kivitelezve. Ti követeltétek ki körülbelül öt éve.

A lényege, hogy a fiókokat egy fa váz veszi körbe. Alul eltolja a földtől, azaz a fiók nem a földön gurul, hanem a fa kereten. Fa keret teszi felül is erőssé. Mindkét oldalról és hátulról is zárt. Mindezek következtében a gyakorlatban szinte tökéletesen pormentes. A fiókok alap esetben fán csúsznak,ezért fél évente vastagon be kell szappanozni és kényelmesen használhatók. Ezen felül a fiókok kérhetők fémsínes változatban is, ez némi felárat jelent.

Tiszta magasságuk belül 16 cm, mélységük 68 cm. Három méretben sorozat gyártottak: a 80x160-as ágyakhoz, a 90x200-as ágyakhoz és készítünk 180-as ágyakhoz is. Fiókhúzót választhatsz hozzá tetszés szerint. Fenéklemezük furnér, alulról megerősítve. Azt még kibírják, ha egy gyerek beleáll, ha ugrál, azt már nem biztos!

 

Áraik:

                                Natur lakkozott        Pácolt lakkozott            Fedett festett bükkfa

160-as                        74.000 Ft                78.000 Ft                     84.000 Ft

180-as                        79.000 Ft                85.000 Ft                     89.000 Ft

200-as                        84.000 Ft                89.000 Ft                     96.000 Ft

 

A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!

Bármilyen fából elkészítjük ezeket a típusokat. Természetesen az ágykeret fa anyagához igazítjuk. Belső részeiket mindig fenyőfából készítjük és a front anyagához pácoljuk azért, hogy ne legyen feleslegesen nehéz.

 

A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!

Kapcsolódó termékek:

Ágyneműtartók    Ágyneműtartós vendégágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés