Pontjó emeletes ágy

Rövid leírás: A forma, amely emeletes ágynak
is pont jó!

Árinformáció: 140.000 Ft és 400.000 Ft között


Pontos árakról érdeklődjön email-ben!
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

 

 

 

 


Letisztult, egyszerű formavilágú, masszív emeletes ágy formánk. Az alsó ágy matracának teteje és a felső ágy oldala közötti távolság kényelmes, 100cm! Két ágyból felépülő szerkezet ellenére is nagyon masszív, biztonságos, ezen lehet ugrálni, rosszalkodni!

Összerakott állapotban a felső ágy legmagasabb pontja kb 190cm, a felső matrac teteje kb 155-160cm-re van a földtől. A létra is biztonságos, kapaszkodók segítik a fel és lemászást.

 

Emeletes ágyaink szakszerű összeszerelését az egész ország területén vállaljuk!

 

Árajánlathoz kérjük, döntse el, hogy mekkora matracméretű emeletes/galéria ágyat szeretne, döntse el a színét. Fontos az ár szempontjából az is, hogy felülre/alulra leesésgátlókból mennyit szeretne? Szeretne-e az alsó ágy alá beépítést: ágyneműtartót, vendégágyat, fiókokat. Szüksége van-e valami egyedi megoldásra még? Egyedi elrendezésre?

 

Mindezeket írja meg nekünk egy emailben és küldje el ide: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mi egy megközelítő vagy pontos árat és határidőt fogunk adni. Ha van kérdésünk, azt feltesszük.

 

 

A fát természetes színében, de érdemes pácolásban is gondolkodni, mert nagyon mutatós tud lenni. Válaszd ki, hogy a színt milyen fedővel zárjuk le: mattal, selyemfényűvel vagy fényessel.A felületekről sok információt találsz a felületkezelésről szóló menüpont alatt!

A Pontjó emeletes ágykereted alapanyaga lehet puhafa, félkemény fa és keményfa is. Mindhárom mellett szólnak érvek. Érdemes utólag két szép és erős heverővé szétszedhető emeletes ágyat készíttettetni keményfából, mert azokat heverőként évtizedig használni tudják a gyerekek fiatal felnőttként.

 

A faanyagokról találsz hosszabb leírást a faanyagokról szóló menüpont alatt. Ha azon túl van kérdésed, tedd fel!

 



©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés